Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
60,967 $

Pár órára kisüt a nap szombaton, ám csapadékra is érdemes készülni

A hőmérő higanyszála maximum 20 fokig emelkedik szombaton.

Fotó: Unsplash/Dave Hoefler
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken döntően erősen felhős vagy borult lesz az ég, sokfelé várható eső, zápor, délután a hidegfront mentén zivatarok is.

Késő délutántól, estétől csökken a felhőzet, és átmenetileg kiderül az ég. Az éjszaka második felétől délen, délnyugaton újra felhősödés indul, ott szórványosan záporok várhatók, akár zivatar is előfordulhat. Soron kívül Szelevényi gázrobbanás: emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség

Szombaton váltózóan felhős idő valószínű néhány órás napsütéssel. Főként hazánk déli felén szórványosan lehetnek záporok, néhol zivatarok.

A szél pénteken többfelé viharossá fokozódik, sőt erősen viharos lökések is lehetnek, majd éjszakától fokozatosan veszít erejéből az újra déliesre forduló légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 15 és 20 fok között várható.

Karácsony Gergely szerint húszezer forint a legnagyobb összeg, amit egyben látott

Az elmúlt időszakban Gattyán György pártja számos videót feltöltött a kampányukról, az egyik felvételen például Karácsony Gergelyt kérdezik, aki meglepő kijelentést tett.