Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Schobert Lara még nem tudja, énekesnői pályafutást választ-e

Nem kizárt, hogy Schobert Lara idővel kevesebb edzést fog tartani, ha beindulna az énekesnői pályafutása.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem túlzás azt mondani, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka 20 éves lánya élete legszebb időszakát éli jelenleg. Régóta vágyott az önállóságra, már nem szeretett volna otthon lakni, és ez most adottá vált.

Miután rátalált a szerelem, jött a lehetőség az élettől, hogy különköltözzön. Kiderült, Kazincbarcikára költözött, ami nyilván nem mérhető össze Budapesttel vagy Szentendrével, ahol Lara családja él egy nagy luxusházban. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Szóval Lara boldogabb, mint valaha, és nemrég megjelent az első dala. A Mokka vendégeként mesélt arról, hogy sokszor próbálkozott ezzel a pályával, műsorokban is szerepelt, ugyanakkor nem érezte magát olyan jónak benne.

Hónapokkal korábban viszont történt valami, amikor is Nyári Kálmán Norbi kérésére meghallgatta a fiatal lányt. Lara énekelt neki egy dalt, és az énekest annyira lenyűgözte a lány énektudása, hogy közös munkába kezdtek.

Lara nem tudja, hogy adott esetben elengedné-e az edzői karrierjét, ha befutna énekesnőként, mert azt is nagyon szereti csinálni. Imád edzéseket tartani, ugyanakkor nyitott arra, ha kap felkérést egy dalra.