Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

110 helyett 192 km/órával, előzgetve száguldott egy autós a 21-es főúton

A sofőr senkire és semmire nem volt tekintettel.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a megváltozott útviszonyokat figyelmen kívül hagyva, előzgetve száguldott járművével egy sofőr a 21-es főúton.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának egyenruhásai október 23-án délelőtt figyeltek fel egy személygépkocsira, majd rögzítették a sebességét a 21-es főúton. A sofőr Salgótarján felé haladt, és a sebességhatárt jelentősen túllépve előzgette a szabályosan haladó autókat. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A mérőműszer felvétele szerint az útszakaszra megengedett 110 km/h helyett 192 km/h-s tempóval száguldva veszélyeztette saját és mások életét, testi épségét:

Fotó: police.hu

A hatályos jogszabályok alapján a rendőrök a járművezetővel szemben 169 000 forint közigazgatási bírságot és 6 közúti, közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az őszi közlekedési viszonyok beköszönte számos veszélyhelyzetet rejt magában, a megváltozott időjárási viszonyok a sofőrök részéről más vezetéstechnikát igényelnek. Eső, csúszós utak és rossz látási viszonyok nehezíthetik a közlekedést, ezért kérjük Önöket, hogy járművük sebességét mindig az időjárási, a látási és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg!

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.