Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Curtis újabb mély vallomást tett a Nyerő Párosban

Curtisnek különösen jót tett, hogy a Nyerő Párosban szerepelt, rengeteget nyert a kapcsolatuk azzal, hogy ott lehettek a versenyben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis és Judit nemrég másodpercek alatt kerestek 1,5 millió forintot. Ilyen gyorsan még ők sem kerestek ennyi pénzt, viszont a neheze csak most következik, mert jönnek a döntők, és kiderül, kik lesznek a befutók.

A rapper hálás azért, hogy ott lehettek, és elmondta, a verseny alatt tovább fejlődött a kapcsolatuk, ahogyan ő maga is. Jobban meg tud nyílni Juditnak, hamarabb kér bocsánatot, és ezek rendkívül fontos dolgok. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

„El sem hiszem, hogy már itt tartunk” – sóhajtott fel Curtis, aki álmában sem gondolta volna, hogy eddig jutnak szerelmével a Nyerő Párosban – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában az adásrészt követően.

Már most rengeteg élménnyel gazdagodott, és úgy érzi, hogy az őszinte beszélgetéseknek köszönhetően teljesen meg tudtak nyílni egymás előtt Judittal – folytatták a sorokat az összefoglaló részeként.

A rapper tudja jól, hogy az elmúlt időszakban túlságosan elfoglalt volt, de most elhatározta, hogy több időt tölt majd együtt szerelmével. Hamarosan pedig kiderül, ki nyeri a 2023-as Nyerő Párost, érdemes figyelni az eseményeket.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Betelt a pohár a Microsoftnál: aki nem frissít, pórul járhat

Nem vár tovább a világ legnagyobb számítástechnikai cége: az egyik legtöbbet használt programot teszik elérhetetlenné azok számára, akik még mindig kiikszelik a frissítési figyelmeztetéseket.