Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,48 Ft
Euró
386,09 Ft
Font
449,64 Ft
Bitcoin
62,177 $

Bemutatkozott Jákob Zoltán legújabb hódolója A Nagy Ő-ben (videó)

Egy fiatal lány is csatlakozott A Nagy Ő mezőnyéhez, aki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy meghódítsa Jákob Zoltán szívét.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán boldog lehet, mert két új nőt ismerhet meg, akiket eddig nem láthattunk A Nagy Ő-ben. Imola az egyik ilyen új versenyzője a mezőnynek, aki igencsak határozottnak tűnik, talán túlságosan is.

Imola Erdélyből érkezett, 26 éves, természetesen egyedülálló, és a szabadidejében a barátaival szokott lenni. Vidámnak, barátságosnak tartja magát, aki élvezi az életet, most viszont valami másra vágyik. Soron kívül Így alakul a boltok nyitvatartása a pünkösdi hosszú hétvégén

Amiatt jelentkezett elsősorban a műsorba, mert szeret új dolgokat kipróbálni, de Zolit is szeretné megismerni. Ami igazán megfogta őt Zoltánban, az az, hogy a vagyon ellenére két lábbal jár a földön, nem változott meg a sikerek miatt.

Imola nem bírja elviselni, ha valaki szurkálódik, piszkálódik, illetve a háta mögött beszél. Azt nem mondja, hogy nem szereti a luxust, viszont sokszor a szimplább dolgokat kedveli, mint például egy tóparti séta.

Amikor kicsi volt, nemigazán voltak barátai, elmondása szerint mindenki lenézte őt. Mivel nem gazdag emberként élték az életüket, a szerényebb körülmények miatt lenézően néztek rájuk az emberek. Kiskorában ez még zavarta, felnőttként azonban már nem, még örül is annak, hogy mindez kihatott az életére.

Az USA 1 milliárd dollár értékű katonai csomagot küldhet Izraelnek a háborúhoz

Az USA nemcsak Ukrajnát támogatja katonai szinten, hanem Izraelt is, akik egy új, 1 milliárd dollár értékű csomagot kaphatnak.