Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,63 Ft
Euró
385,13 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
71,083 $

Budakeszi háztűz: a kórházban halt meg a 11 éves kisfiú

Súlyos égési sérüléssekkel és füstmérgezéssel szállították kórházba, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a Katasztrófavédelem korábban arról tájékoztatott, hogy kedd éjjel tűz ütött ki egy családi házban Budakeszin, a Batthyány utcában. Mintegy 80%-ban égett a ház tetőszerkezete, ahonnan ki kellett menekíteni egy embert.

A fővárosi hivatásos és a budakeszi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat, mialatt megbontották a 200 négyzetméteres ház tetejét. Ám akkor még nem lehetett tudni, hogy az a személy, akit kimentettek a házból, milyen állapotban van. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Nemrégiben azonban Győri Ottilia, a város polgármestere megrázó hírt közölt a közösségi médiás oldalán. A balesetben egy kisfiú sérült meg, akit súlyos égési sérüléssekkel és füstmérgezéssel szállították kórházba, sajnos azonban nem tudták megmenteni az életét.

„Szörnyű tragédia történt kedd hajnalban Budakeszin. A lakástűzben egy 11 éves kisfiú életét vesztette, a családi ház kiégett. Mélységesen megrendítettek a történtek mindannyiunkat” – áll a Facebookon közzétett bejegyzésben, amit az Index szúrt ki.

Majd azzal folytatta: „Részvétünk a családnak. Önkormányzatunk is segít: gyorssegélyt, és a lakásból menthető bútoroknak ideiglenes tárolót biztosítunk a felújítás idejére” – írta, hozzátéve, hogy a család anyagi támogatása érdekében egy számlát is nyitottak.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.