Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
451,54 Ft
Bitcoin
61,692 $

Florentino Pérez jobbkeze szerint Modric nem tervezi eligazolását a Real Madridtól

José Angel Sanchez szerint a horvát veterán nyárig még biztosan marad a csapatnál.

MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real Madrid általános igazgatója cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint a klubot 2012 óta erősítő, 38 éves Luka Modric januárban a szaúdi ligába távozik – számolt be róla a 90min.

Modric korábban beszélt arról, hogy kevesli azt a játékidőt, amit Carlo Ancelotti biztosít számára, ami pletykákat indított el a spanyol sportsajtóban arról, hogy a horvát játékos már a télen elhagyja a klubot. Soron kívül Magyar Péter Dobrev Klárának üzent

Modric eddig 414 percet kapott idén, és csupán öt játékos van a keretben, akik nála kevesebb időt töltöttek a pályán. Sanchez pedig most látta idejét annak, hogy hivatalosan is megszólaljon az ügyben:

„A szaúdi liga illetékesei részéről nem érkezett hivatalos megkeresés annak kapcsán, hogy Luka januárban náluk szerepeljen, és jelenleg nincs tudomásunk a távozási szándékáról” – mondta Sanchez az Al-Riyadiyah érdeklődésére.

A veterán klasszist szóba hozták a Dinamo Zágrábbal is, egykori csapata ugyanis szívesen látná újra színeiben a középpályást. Korábban ugyanakkor arról is beszélt Modric, hogy a Real Madridnál fejezné be profi pályafutását.

Karsai Dániel levelet írt a köztársasági elnöknek egy kegyelem miatt

Karsai Dániel korábban már Novák Katalin volt köztársasági elnöknek is felvetette a kegyelmi jogkör gyakorlására vonatkozó javaslat megújítását.

Eddig nem látott jelenetek Kína elnökének megérkezéséről, Orbán Viktor fogadta

Orbán Viktor és felesége elsőként üdvözölhette Kína elnökét, aki egy óriási különgéppel érkezett meg Magyarországra, Budapestre.

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a NAV pénzügyőrei az M5-ösön (videó)

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei ismét a megfelelő helyen és időben voltak, aminek köszönhetően illegális eszközöket foglaltak le az M5-ös autópályán.