Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Messi nem hajlandó angolul beszélni, helyette inkább a többiek tanulnak spanyolul

Így megy ez, ha a világ egyik legjobbja is ott van a csapatban.

...svg content...MTI/EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Lionel Messi még mindig a legjobbak között van, nem csupán az amerikai bajnokságban és az argentin válogatottban, hanem világviszonylatban is. Nem meglepő, hogy az Inter Miaminál próbálnak a kedvére tenni, hogy minél tovább a csapat rendelkezésére álljon.

A 36 éves argentin játékos körül óriási a felhajtás, azonban nincs egyszerű dolga, ha meg akarja értetni magát, ugyanis angolul továbbra sem kommunikál, legfeljebb a köszönésig jut, így csapattársai jobb híján spanyolul kezdtek tanulni. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Mindezt az Inter Miami 19 éves játékosa, Edison Azcona osztotta meg a sajtóval, hozzátéve, hogy spanyolul szívesen elbeszélget Messi, többek között Azconának is labdakezelési tanácsokat adott – írja a Magyar Nemzet.

A Dominikai Köztársaságból származó fiatal labdarúgó esetében ezzel nincs gond, lévén spanyol az anyanyelve. Azcona azt is elmondta, hogy Messi különleges bánásmódban részesül, és igyekeznek rá vigyázni a tréningeken.

Próbálnak óvatosan védekezni ellene az edzéseken, nehogy sérülést okozzanak neki, ami jogosnak tűnik, hiszen Messi nemrég tért vissza a pályára, miután hetekre kidőlt. Úgy tűnik azonban, hogy az argentin formáját a sérülése sem ingatta meg, hiszen a válogatottban nemrég újból kulcsszerepet játszot.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .