Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Amire senki nem számíthatott A Nagy Ő-ben, vajon mit szól ehhez Jákob Zoltán?

Edina sem értette a dolgot, és nem tartotta őszintének Bettina közeledését, miközben egymás riválisai.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő történetének legnagyobb botránya Edina és Bettina nevéhez fűződik. Szerencsére nem estek egymásnak, mert az azonnali kizáráshoz vezetett volna, viszont igencsak nagy volt a feszültség közöttük.

Bettinának nagyon nem tetszett, amit Edina mondott róla a háta mögött, így a barátságból hirtelen utálat lett. Az sem segített a kapcsolatukon, hogy Betti lett a szépségverseny győztese, míg Edina erre csak lehetőséget sem kapott. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Betti Párizsban randizhatott Zoltánnal, és majdnem egy csók is elcsattant közöttük. Zoltán végül mindkét lányt meghallgatta a botárny kapcsán, és csalódott, hogy kiderült, Betti ordibált, és nem áll tőle túl távol a hangos szó.

Miután Betti visszatért a kastélyba, elment meghallgatni Edinát, milyen volt az újabb ferraris randija Zoltánnal. Ami ezután következett, az igencsak meglepő volt, mert a két lány összeölelkezett.

Bocsánatot kértek egymástól, viszont Edina nem értette Betti ölelési szándékát, szerinte nem volt őszinte. Sőt, továbbra is a kastélyon kívül akarja látni őt, nem érzi úgy, hogy őszinte lenne, és egyre többen gondolják úgy, hogy nem Zoltán miatt van ott.