Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,24 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
476,55 Ft
Bitcoin
63,879 $

Rácz Jenő készen áll a nagy meccsre Kabát Péter ellen (fotóval)

Minden jel arra mutat, hogy Rácz Jenő készen áll a nagy mérkőzésre Kabát Péter ellen a Sztárbokszban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre közelebb vagyunk a nagy pillanathoz, amikor is megkongatják a gongot, és kezdetét veszi a Sztárboksz első bokszmérkőzése. Hosszú évek teltek el azóta, hogy bokszmeccseket láthattunk a Sztárbokszban, de ennek vége.

Egy ideje a párosítások is ismertek, és az RTL azt is ismertette, mikor lépnek ringbe a versenyzők. Hónapokon át készültek arra, hogy pár percet töltsenek el a ringben, és lehetőleg győzelemmel szálljanak ki. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

Lehetséges, hogy egyeseknek csak egy menet adatik meg, mert kiütik őket. Hamarosan erre is fény derül, és mivel nem fejvédőben fognak bokszolni, igen kemény összecsapásokra számíthatunk.

Rácz Jenő is profi körülmények között készült fel, és már ott tart, hogy S-méretű ruhákat vásárol magának. Soha ezelőtt nem volt példa erre az életében, és igencsak kigyúrta magát, sok súlytól szabadult meg.

Jenő láthatóan minden szinten topon van, és Kabát Péternek van miért aggódnia, ugyanis ő lesz az ellenfele. Szintén sokan várják ezt a meccset, és egyelőre úgy tűnik, Jenő az esélyesebb, legalábbis a közösségi médiás kommentek alapján.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.