Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Maszkviselésre kérik az embereket egy budapesti kórházban

Az érintett kórház szeretné elkerülni a megbetegedéseket, az őszi vírusokat, ami miatt maszkviselésre kérik az embereket.

...svg content...Fotó: unsplash/Bermix Studio
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A koronavírus alatt nagyon is hozzászokhattunk a maszkviseléshez. Életünk részévé vált, és sokan egész nap maszkban dolgoztak, majd a vírus gyengülni kezdett a beadott oltások és az átfertőződések miatt.

Később szép lassan a korlátozásokat is kivezették, és ugyan a koronavírus még mindig jelen van, már nem abban a formában, mint korábban, Ez mindenképpen jó hír, viszont jobb ébernek maradni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Továbbra is óvatosnak kell lennünk, és az egyik budapesti kórház emiatt fontos kéréssel fordult azokhoz, akik az intézmény területén tartózkodnak. Ez többek között a betegek érdeke is, akik nem akarnak rosszabb állapotba kerülni egy vírus miatt.

„Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartózók! Tisztelt Kórházi Látogatók! Kérjük a tisztelt vizsgálatra érkező betegeinket és kísérőiket, valamint a látogatókat, hogy a biztonságos és folyamatos betegellátás biztosítása, valamint az intézményünkben fekvő betegeink érdekében szíveskedjenek maszkot viselni a Budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet telephelyein.” – olvasható a közlemény.

„Kérjük együttműködésüket: védjük egymást, hozzátartozóinkat, és magunkat is felelős magatartással, előzzük meg az őszi vírusok terjedését.” – írta köszönettel Dr. Dobosi Zsolt főigazgató.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Halálos áldozata is van a bátaszéki lakástűznek, 17 tűzoltó próbált segíteni

Mint kiderült, halálos áldozata is van a Bátaszéken bekövetkezett lakástűznek, amiről a Katasztrófavédelem adott tájékoztatást.