Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Nyári Dia kőkeményen készül a Sztárbokszra, komoly formában van (fotók)

Nyári Dia is megkettőzött erővel készül a Sztárboksz új évadára, és azt kell mondjuk, van mitől tartania az ellenfelének.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nyári Dia rövid időn belül egy újabb nagyszabású RTL-produkcióban szerepel. Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában láthattuk, amit imádott, és hatalmas élmény volt számára a kolumbiai kaland.

Diát nem kell félteni, és már azt is tudhatjuk, hogy ki az ellenfele a Sztárbokszban. Nem sokkal később a pontos időpontokat is ismertették, és a jelek szerint Dia már most kőkemény bokszoló, aki kiütésre készül. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

„Valahogy megint péntek lett, egy szempillantás alatt. Csak sodródom a napokkal, amikben egy pillanatnyi megállj sincs. Megint egy 5 edzésünk volt a héten plusz még 3 futi, és az utolsó pár hetünk még az eddiginél is keményebb lesz, toljuk kifulladásig… szó szerint!” – írta a posztjában Dia, aki rendkívül keményen készül.

„Nagyon hálás vagyok. hogy a véletlennek köszönhetően @berkiboxteam hez kerültem, hogy Feri lett az edzőm! Általa és a növendékei által egy egészen más szellemiségben készülhettek a mérkőzéseimre, mintha csak lejárnék egyedül a mesteremhez.”

„Rengeteg szakmai segítséget és mentális erőt kapok tőlük. Feri kiváló edző, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a fia, aki a saját sportolója is egyben, Magyarország egyik legeredményesebb ökölvívója. Remélem, hogy büszke lesz rám, és méltó lehetek arra, hogy a csapatuk tagja legyek, kőkeményen dolgozom érte, és azért, hogy együtt a döntőig meneteljünk!”

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.