Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Wayne Rooney szerint Jude Bellingham formája nem tarthat örökké

A Manchester United korábbi legendája ugyanakkor nem győzte méltatni a fiatal angolt.

...svg content...Chantilly, 2016. június 7. Wayne Rooney csapatkapitány (b) a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjában szereplõ angol labdarúgó-válogatott edzésén a Stade des Bourgognes stadionban, Chantillyben 2016. június 7-én, három nappal az EB kezdete elõtt. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Wayne Rooney az elmúlt napokban írt alá Jude Bellingham nevelőegyesületéhez, a Birmingham City csapatához, immár mint edző. A korábbi kiválóság meg is ragadta az alkalmat, hogy elmondja véleményét a klub egykori játékosáról.

„Amit Jude művel, az hihetetlen, és tiszteletet érdemel ahogyan szintet lépett. De egy ponton meg fog torpanni, és amikor ez megtörténik, ki kell tartanunk mellette” – fogalmazott Rooney. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

„Ő egy olyan játékos, akit meg kell védenünk, ha vele képzeljük el a jövőt. Most élete legjobb formájában van, de ha mégis bekövetkezik a visszaesés, támogatnunk kell” – tette hozzá Rooney, vélhetően az angol válogatottban betöltött szerepére célozva.

Rooney kiemelte, hogy mindenkin nagy a nyomás, aki Angliát képviseli, ezért fontos az is, hogy az edzők is kitartsanak a gyengébb aktuális formát mutató tehetségek mellett, megemlítve Marcus Rashfordot és Raheem Sterlinget is – írja a 90min.

A háromoroszlánosok egykori gólfelelőséből minden bizonnyal a tapasztalat beszélt, hiszen az elmúlt évtizedek egyik legmeghatározóbb játékosa volt a válogatottban.

Az örökranglistán második helyen szerepel a nemzeti csapatban lejátszott mérkőzéseket nézve, illetve a gólok számát tekintve is. Rooney a második legfiatalabb játékos volt, amikor 2002-ben, mindössze 17 évesen bemutatkozott Anglia felnőttcsapatában.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.