Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,28 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
61,176 $

Szétvert arccal jelentkezett be Schobert Norbi (fotók)

Schobert Norbi is szerepelni fog a Valami Amerika című sorozatban, melynek kapcsán már fotókat is láthatunk róla.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi fia nagyon nagy erővel készül a Sztárbokszra, így rövid időn belül a TV2 riválisánál is leteheti a névjegyét, ugyanis tavaly megnyerte a Farm VIP-t. Most talán még nehezebb dolga lesz, bár az a döntő is igencsak necces volt.

Végül a kitartásának és a szerencsének köszönhetően behúzta a főnyereményt. Sok pénzt nyert ezzel, most azonban a ringben kell megmutatnia, mire képes, ráadásul nem is akárki ellen, mert Istenes Bence lesz az ellenfele. Soron kívül Verőfényes napsütéssel köszönt be a péntek, csak délután alakulhatnak ki záporok

Már azt is tudhatjuk, hogy mikor feszülnek egymásnak a Sztárbokszban, melynek kapcsán Bence keményen üzent. Felkészítette Norbit, miszerint nem fogja őt babusgatni, és az a terve, hogy kiüsse a meccsen.

Ennek érdekében már nem egy kemény pofont kapott, addig Norbi arca sértetlennek tűnik. Úgy fest, hogy a fiatal fiú edzője más tervet követ, de egy biztos, Istene Bence ellen nagyon nehéz dolguk lesz.

Bence sem veszi félvállról a dolgokat, így ez egy monumentális csata is lehet. Norbi édesapja pedig a Valami Amerika című sorozatban szerepel, és úgy tűnik, valaki nagyon elverte benne, legalábbis a forgatási smink alapján.