Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,355 $

Curtis féltékeny lett Sebestyén Balázsra (videó)

Judit megsimogatta Sebestyén Balázs arcát az egyik játék végén, ami miatt Curtis kissé féltékeny lett a Nyerő Párosban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis továbbra is nagyon őszinte, mindenkinek megmondja a frankót a Nyerő Párosban. Ez Joe esetében sem volt másképp, mert azt gondolta, jobb a kapcsolat közöttük, de mint azt láthatjuk, tévedett.

A rapper és a Survivor műsorvezetője nem lesznek barátok, legalábbis nagy meglepetés lenne, ha mégis. Ami biztos, hogy Curtis és Judit még mindig versenyben vannak, addig Joe és kedvese kiestek. Soron kívül A NASA szerint a Földön kívüli élet keresésében is fontos szerepe lesz a mesterséges intelligenciának

A legutóbbi játék a lányokról szólt, akik azt hitték, szépségversenyen vesznek részt, majd jött a fordulat. Akadálypályáján kellett futniuk, és természetesen időre, míg a fiúk megtippelték egymás között a végeredményt.

Senkik sem találta el a helyes sorrendet, és többen azzal számoltak, hogy Judit, a korábbi élsportoló simán hozza a pályát. Valamiért nem kapcsolt magasabb fokozatra, így Henry barátnője lett a befutó.

Sőt, Judit a verseny végén megérintette Balázs arcát, ami a rappernek nem tetszett. Csak egészséges módon volt féltékeny, ami hamar el is illant, hiszen Judit mindenkinél jobban szereti a párját.