Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Curtis most bagolyként alakított hatalmasat

Nem is lehetett kérdés, hogy Curtisnek kell nyernie a beöltözős játékot, remekül szórakozott mindenki.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég ismét volt egy távozója a Nyerő Párosnak, akik már nincsenek versenyben. Utólag kiderült, hogy mindenképpen feladták volna a játékot, amit egyesek nem tudtak elhinni, de örültek a kiesésüknek.

Fogalmazzunk úgy, hamar elfelejtette a csapat Joe-t és kedvesét, akik hálásak azért, hogy ott lehettek a Nyerő Párosban. Sokat adott hozzá a kapcsolatukhoz, ami miatt már mindenképpen megérte. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az élet megy tovább, ahogyan a játék is. Az esti órákban a sztároknak be kellett öltözniük, és különböző állatokat utánoztak, ami láttán sokan szakadtak a nevetéstől, viszont a végén szavazni kellett.

Curtis alakította a legnagyobbat, bagolyként repkedett ide-oda, addig Henry kedvese tehénként nyűgözte le a többieket. Ők ketten voltak a legjobbak, bár említsük meg Gábor teljesítményét is, aki szintén nagyot ment.

Curtis is örült az első helynek, annak viszont még inkább, hogy jól szórakoztak vele a többiek. A jelmezt nyugodtan hazaviheti, hiszen az valóban nagyon jól állt neki, Judit pedig remek maszkot készített hozzá.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.