Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Jákob Zoltán imádta a cukros kenyeret, Ferrarival érkezett meg a vegyesbolthoz

A Nagy Ő sokat változott gyerekkora óta, de egyes dolgok megmaradtak benne, és boldogan mutatta meg a régi otthonát.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő-ben megint kitört a botrány, köszönhetően Natinak, aki durván fogalmazott. Ez már nem az első ilyen eset volt tőle, és az egyik odaszólás hallatán Lékai-Kiss Ramóna figyelmeztette őt, miközben Zoltán már javában készült az új randijára, melynek helyszíne a régi otthona volt, ahol felnőtt.

Zoltán és Edina az egyik helyi vegyesbolthoz hajtottak, ahol Marika-néni fogadta őket. Évtizedekkel ezelőtt volt a szomszédjuk, aki szinte semmit nem változott, míg Zoltánból sikeres férfi vált. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Ez volt az a bolt, ahol Zoltán ajándékokat vásárolt az édesanyjának a neves napok alkalmából. Most Edinának szeretett volna, viszont már nem forgalmaznak porcelánokat, amit őszintén sajnált Zoli.

Megtudhattuk, mi volt Zoltán egyik kedvence, amire jól emlékszik Marika-néni. A cukros kenyér volt a nagy kedvenc, akárcsak a szőlőcukor, melyre ennyi év távlatából is nagyon jól emlékezett Marika-néni.

Zoltán hamar feltalálta magát, és mivel nem volt porcelán, egy doboz töpörtyűt vittek magukkal. A Nagy Ő boldogan távozott, és miután nagyon rég volt arrafelé, sok érdekes emlék tört rá.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.