Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,23 Ft
Euró
396,89 Ft
Font
476,39 Ft
Bitcoin
63,740 $

Semmi felesleg nincs Schobert Norbi fián, készül Istenes Bence ellen

Istenes Bence igazán istenes pofonokat tervez kiosztani Schobert Norbi fiának, de a fiatal ellenfél is keményen készül.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárboksz
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mióta a sztárok tudják, kik ellen bokszolnak, megkezdhették az aktív felkészülést következő szakaszát, amikor is feltérképezik az ellenfelet, és az elemzések végén kialakítják a tervet, hogy kiüssék.

Istenes Bence nagyon határozottan üzent, és egyértelművé tette, ki fogja ütni Norbit. A fiatal sztár azóta sem reagált a videóara, valószínűleg nem fog üzengetni, de a sajtóeseményen kiderült, nem fél. Soron kívül Magyar Péter bejelentette, jelképet váltott a Tisza Párt

Hogy fog-e félni a ringben, azt nem tudni, de Istenes Bence szerint van mitől tartania. Már nem egyszer üttette szét az arcát annak érdekében, hogy felkészüljön, és most, hogy tudja, Norbi az ellenfele, illetve már az is ismert, mikor bokszolnak, még élesebbé válhat.

Teljesen más úgy készülni, amikor az ember még nem tudja, ki ellen bokszol. Mindenkinek vannak gyenge pontjait, ahogyan Bencének és Norbinak is, és ha erre ráfeküdnek, az egy igazán durva meccs is lehet.

A „durvát” értsük jól, boksznyelven, mert egy bokszmeccs attól is jó bokszmeccs, ha megy a kemény adok-kapok. A babusgatásoknak semmi értelme, ezen a szinten sem, hiszen a Sztárboksz is egy show, miközben az ellenfelek ki akarják ütni a másikat. Norbi aktuális formáját pedig erre a linkre kattintva nézhetitek meg.