Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,44 Ft
Euró
387,95 Ft
Font
455,47 Ft
Bitcoin
69,896 $

Jude Bellingham 10-15 évre tervez Madridban

Kicsit korainak tűnhet ez a kijelentés, mindenesetre Bellingham egyelőre remekül érzi magát a Realnál.

...svg content...MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jude Bellingham Anglia Olaszország ellen aratott 3-1-es győzelmét követően jelentette ki nyilatkozatában, hogy a következő 10-15 évet a Real Madridnál szándékozik eltölteni, és úgy véli, hogy a csapat segített számára új szintre emelni a játékát.

Bellingham a válogatottban is főszerepet játszik, Harry Kane mellett pedig egyre inkább a háromoroszlánosok új vezéregyéniségé növi ki magát a mindössze 20 éves játékos – írja az ESPN. Soron kívül Karácsony Gergely kiakadt Lázár János közlekedési múzeumos terve miatt

„Minden egyes alkalommal, amikor játszom, egy kicsit jobb leszek. Ez egy nagyon jó este volt számunkra, jó irányba haladunk” – fogalmazott, majd áttért a Real Madridnál töltött eddig eltöltött hónapokra.

„Imádom a futballt. A Real Madrid megadja nekem a szabadságot, hogy úgy játszhassak, ahogy én szeretnék” – hozzátéve, hogy tisztában van azzal, a nagy átigazolási összeg miatt a nyomás is óriási rajta.

„Ez az a klub, ahol életem következő 10-15 évét elképzelem. Ha ilyen játékosok között vagy minden nap, az mentálisan, fizikailag és technikailag is új szintre emel” – tette hozzá.

Dobrev Klára szerint Magyar Péter azokat a jelzőket használja, amiket a Fidesz az ellenzékre

De azt is leszögezte, hogy a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.

Hivatalos: Bajnokok Ligája döntőt rendeznek a Puskás Arénában 2026-ban

Újabb nagy európai eseményt rendeznek a Puskás Arénában, már 2026-ban, ugyanis Budapest látja vendégül a Bajnokok Ligája döntős csapatai.