Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,35 Ft
Bitcoin
62,889 $

Íme, a pénteken debütáló Super Mario Bros. Wonder előzetese

Épp időben landolt a trailer, ugyanis pénteken debütál az új cím.

Fotó: Super Mario Bros. Wonder
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, október 20-án, vagyis pénteken fog debütálni a Super Mario Bros. Wonder, melyhez a Nintendo be is dobott egy trailert. Az előzetest elnézve nem sok újdonságot tartogat ugyan az új cím, ám mivel egyre közelebb vagyunk a megjelenéshez, elkezdtek szivárogni az első játéktesztek is.

A tesztekben pedig rendre arról számolnak be, hogy a játék nagyon jól sikerült, sőt, egyes kritikusok még azt is megkockáztatják, hogy az év egyik legjobb játéka fog debütálni pénteken. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A kritikák tehát elsöprően pozitívak, melyekben a játék jó hangulatát, a kreatív megoldásokat, és az online multiplayert is dicsérték.

Érdekesség, hogy a játék minden pályája abszolút egyedi, a tesztek után pedig a Metacriticen jelenleg 93 ponton áll a játék, amivel több idei nagyobb címet is beelőz, úgymint a Starfield, vagy éppen a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Most pedig íme, a trailer a pénteken debütáló címhez:

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.