Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

Curtis és Joe soha nem voltak barátok, valószínűleg nem is lesznek

Annyira nagyok a különbségek Curtis és Joe között karakterben, gondolkozásban, és érdeklődési körökben is, hogy valószínűleg soha nem lesznek barátok, ahogyan Joe kedvese és Vastag Csaba felesége sem.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Lezajlott az új szavazás a Nyerő Párosban, aminek a végén Joék távoztak, bár egy levél alapján mindenképpen kiszálltak volna a játékból. Ezt nem mindenki hitte el, legalábbis kétkedve fogadták a dolgot, de annak örültek, hogy már nincsenek versenyben.

Curtis kiállt a többiek elé, és őszintén beszélt Joe-hoz, és elmondta, nagyon sajnálja a helyzetet, és talán ő látott többet a dolgaikba, a kapcsolatukba, bár hozzátette, soha nem voltak barátságban. „Lehet, hogy én láttam többet bele a dologba, ez nem így alakult.” Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin is mondott pár szót a szavazatuk leadása előtt. Köztudott, hogy a két páros között voltak viták, és finoman szólva sincsenek ugyanazon hullámhosszon.

Valamiért Joékat többen nem tartották humorosnak, mintha végig kívülállók lettek volna. Curtis nem egyszer jegyezte meg, hogy a Survivor műsorvezetője szinte mindenbe beleszól, élesek voltak ezek a különbségek.

Evelin a szavazás során azt mondta, eleinte úgy gondolta, jól indult a kapcsolatuk Csengével. „Aztán történt valami, ami miatt volt egy kisebb vitánk, ha fogalmazhatunk így.” Evelin hozzátette, megbocsátottak, és ezáltal nem is lesz harag közöttük soha.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.