Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,27 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
451,36 Ft
Bitcoin
71,239 $

Dunába esett egy férfi a Margit hídról szerda éjjel

Nem sokkal éjfél előtt történt az eset a Margit hídnál, ahol az elmúlt időszakban többen is a Dunába zuhantak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anastacia Dvi
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint bejelentés érkezett hozzájuk október 18-án, hogy egy férfi 10 perccel éjfél előtt a Margit híd korlátján áll. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek, ekkorra azonban a férfi a folyóba esett.

A rendőrség azt írja, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság egyenruhásai a vízben lebegő férfit a szolgálati hajóba emelték, és a legközelebbi kikötőhelyre vitték, közben a kihűlés veszélye miatt izolációs fóliát és vastag takarót terítettek rá Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

. A 38 éves férfit végül mentővel szállították kórházba, jelenlegi állapota ismeretlen, ahogyan az is, milyen körülmények között zuhant a vízbe.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.