Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Tigrisbukfenccel akarta rávetni magát Jákob Zoltánra az egyik lány A Nagy Ő-ben

Virág nem viccelt, legszívesebben tigrisbukfenccel vetette volna rá magát Jákob Zoltánra, annyira tetszik neki a magyar milliárdos A Nagy Ő-ben.

...svg content...Fotó: Tv2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik figyelemmel követik A Nagy Ő-t, biztosan nem unatkozhatnak. A házi szépségverseny győztese például egy párizsi utat kapott, méghozzá Jákob Zoltán magángépével, amire ezelőtt nem volt példa a műsor történetében.

Zoltán személyesen mutatta meg Párizst, ami nagy vágya volt Bettinek. Nem sok kellett volna ahhoz, hogy egy csók is elcsattanjon közöttük, ám végül ez elmaradt, és Zoltán tisztázta, miért nem csókolta meg a lányt. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A döbbenetes fordulatok sem maradhattak el, melynek kapcsán Vivinek meg kell hoznia élete egyik legnehezebb döntését. Érdekes lesz látni a folytatást, illetve a közelgő rózsaceremóniát, mely sok kérdésre adhat választ.

Virág, A Nagy Ő legszórakoztatóbb karaktere továbbra is sziporkázik, aki bikiniben is megmutatta, mennyire vonzó tud lenni. Egyes lányok szerint azonban Virág olyan mint egy robot, de a nézők imádják.

Most épp egy „termékenységi” tánccal kedveskedett Zoltánnak, aki imádja Virág humoros karakterét. Ugyan nem őt választotta győztesnek, és még csak különdíjasnak sem, nem kellett csalódnia.