Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Legalább 189 oszlásnak indult holttestet szállítottak el egy coloradói ravatalozóból

A rendőrök azután keresték fel a ravatalozót, miután több szomszéd is arról tett panaszt, hogy napok óta rettenetes bűz terjeng a környéken.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Legalább 189 oszlásnak indult holttestet szállítottak el a coloradói Return to Nature Funeral Home temetkezési vállalat ravatalozójából. A Freemont megyei seriff, Allen Cooper szerint az, amivel a helyszínen szembesültek egyszerűen „borzalmas” volt, egyebet azonban nem közölt az ügy kapcsán.

A rendőrök azután keresték fel a ravatalozót, miután több szomszéd is arról tett panaszt, hogy napok óta rettenetes bűz terjeng a környéken. Ennek kapcsán a tulajdonos, Jon Hallford korábban azzal védekezett, állatpreparálással foglalkozik, ám ez egyáltalán nem igaz, ezzel próbálta leplezni, hogy a helyzet egyre aggasztóbb.

Mint kiderült, Hallford és a további tulajdonosok az elmúlt hónapokban nem fizettek adót, kilakoltatták őket az egyik általuk birtokolt ingatlanból, illetve egy halotthamvasztással foglalkozó cég beperelte őket a kifizetetlen számlák miatt, vagyis vélhetően anyagi nehézségek miatt nem folytatták a rájuk bízott munkát.

A hatóságok szerint az elkövetkezendő napokban megkezdik a családtagok értesítését, amint a holttestek azonosítása megtörtént, bár szerintük ez hetekig is eltarthat. Hozzátették, eddig több mint 120 család kereste fel őket, akik attól tartanak, hogy az ő hozzátartozójuk sem kapta meg az ígért végtisztességet, holott ezért fordultak az ún. zöld temetéssel foglalkozó céghez.

A Sky News hozzáteszi, a coloradói törvények szerint a zöld temetések legálisak, de az állami törvények előírják, hogy minden olyan holttestet, amelyet nem temetnek el 24 órán belül, megfelelően hűteni kell.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.