Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Virág szenzációs bikiniformában mutatta meg magát Jákob Zoltánnak A Nagy Ő-ben

Jákob Zoltán nagyon kíváncsi volt arra, Virág vajon mivel rukkol elő a szépségversenyen, mert benne aztán nem kell csalódni.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Virág egy nagyon érdekes és megosztó karakter, aki már tavaly is szerepelt A Nagy Ő-ben. Árpa Attila nem sok lehetőséget adott a lánynak, csalódott is volt emiatt, és noha idén még hamarabb kiszavazták, egy csavar végén visszatért.

Sőt, ő kapott elsőként rózsát Jákob Zoltántól, még a ceremónia előtt. Ugyanakkor 13 lány van versenyben ellene, ami nem könnyű, viszont olyan szintű magabiztosság dolgozik benne, mint senki másban. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Talán még Nati van ezen a szinten a magabiztosságot illetően, aki Vivient egyenesen csúnya nőnek nevezte. Sőt, elmondása szerint legszívesebben műsoron kívül arcon rúgta volna, annyira idegesíti, akárcsak Mónika.

A szépségversenyen Nati nem vehetett részt, és ez igencsak fájó volt számára. Virág viszont meg sem állt Jákob Zoltánig, aki tudta jól, nem fognak csalódni a lányban, és utolsóként is tarolt, nem okozott számára problémát a várakozás.

A fitneszben jártas fiatal szépség magabiztosan mozgott, bár ezzel nem mindenki értett egyet. Bernadett alig bírta visszatartani a nevetését, és megvolt róla a véleménye. „Az alakja jó, de ami társul hozzá… az a fej, az a robot…”