Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

A Nagy Ő versenyzője bikiniben nyűgözte le Jákob Zoltánt

Jákob Zoltán több mint elégedett volt a látvánnyal, a csajok nagyon odatették magukat A Nagy Ő szépségversenyén.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre nagyobb a feszültség A Nagy Ő kastélyában, és az eddigi legnagyobb botrányon is túl vagyunk. A lányok nem válogatnak a jelzők között, Vanda szerint Virág „rohad belülről”, hiába néz ki jól a teste.

Nati pedig Vivien helyében már három gyereket szült volna Jákob Zoltánnak. A 20 éves lány két társára annyira megharagudott, hogy legszívesebben arcon rúgta volna őket, de inkább visszafogta magát. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A szépségversenyen nem mindenki vehetett részt, de akik ott lehettek, odatették magukat. Emőke megdöbbentően szexi volt, igazi nőként jelent meg Zoltán előtt, maga volt az álom ebben a szettben.

Zoltánnak nagyon nehéz dolga lesz a döntéssel, már csak Csenge miatt is, aki szintén álomformában sétált végig a többiek előtt. Nati viszont úgy érzi, egy-két helyen lehetne még mit formálgatni.

Csenge sem hagyta ki a lehetőséget, és megsimogatta Zoltán arcát, akit nehéz zavarba hozni, ám most sikerült. Itt most minden lány őt akarta lenyűgözni, így érthető, hogy zavarba tud jönni ettől egy férfi.