Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Győzike tökéletesen érzi magát, repülőre ült Gáspár Beával

Győzikét rég láthattuk ennyire boldognak, és hamarosan kiderül, hová utazik a feleségével, Gáspár Beával.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző élete mindig középpontban van a médiában, és volt pár nehéz időszaka. Súlyos helyzetek is adódtak az életében, de szerencsére a családja támogatásával mindig megtalálta a fényt az alagút végén.

Egy ideje nyitni kezdett a politika felé, ami új terület számára, ugyanakkor összességében továbbra is a média jelenti számára a második otthont. Egy nagyon szórakoztató karakter, aki nem mellesleg több mint 60 kilót fogyott. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Sokan támadják, és azt gondolják, csak a plasztikának köszönheti a formáját, de ez nem igaz. Határozottan, keményen üzent Győzike a Mokka kedd reggeli adásában, mert már nagyon elege volt.

Arról is szó esett, hogy mennyire fájt neki a családját ért támadások a Ferencváros korábbi mérkőzésén, amikor a vendégszurkolók durva dolgokat ordibáltak feléjük. Győzike most azonban nagyon boldog, Beával közösen indult útnak.

„A mai reggel valahogy más, nem olyan, mint eddig. Ébren vagyok, hosszú ideje most először tökéletesen érzem magam. Kivételesen indulok neki a napnak, ma köszöntöm a napot, mert tudom, csodálatos helyre érkezünk go” – írta a posztjában Győzike

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.