Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

A Nagy Ő Vanda Virágról: „Hát ez a nő rohad belülről”

Egyre durvábban fogalmaznak a lányok egymásról A Nagy Ő-ben, noha még mindig 14-en vannak versenyben.

...svg content...Fotó: Tv2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre indulatosabbak a lányok, de az, ami Edina és Bettina között történt, több mint sok volt. Szerencsére nem tépték meg egymást, viszont perceken át üvöltöztek egymással, ami Jákob Zoltánnak biztosan nem lesz szimpatikus.

A Nagy Ő Nati Vivient például nagyon csúnyának nevezte, de még ennél is messzebbre ment. Azt mondta, műsoron kívül „pofán rúgná” őt, de nem teszi meg, mert űri hölgynek tartja magát, és inkább nyugodt maradt. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Nem mindenki értett egyet a szavazás végeredményével, ugyanis a lányok egymás között dönthették el, kik vehetnek részt a szépségversenyen. Még egy csavar is volt a történetben Zimány Linda részéről.

Ugyanis Linda kiválaszthatott két olyan versenyzőt, akik mégis ott lehetnek a döntőben, viszont emiatt két, már a döntőbe jutott lánytól el kellett vennie a lehetőséget. Vanda teljesen felháborodott, hogy a barátnője emiatt nem lehetett ott a mezőnyben, addig Virág igen, akinek Linda adott esélyt a fordulat végén.

„Ott van Virág, aki… ki lett mondva, hogy ez a verseny arról szól, kívül-belül szép legyen ez a verseny. Hát ez a nő rohad belülről.” – osztotta meg nyers véleményét Vanda, aki valószínűleg A Nagy Ő legkevesebbet mosolygó versenyzője.