Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

A Nagy Ő Virág keményen üzent: „Bernadett szerintem egy unalmas öreglány”

A Nagy Ő leghumorosabb karaktere, Virág keményen üzent Bernadettnek, akit finoman szólva sem tart izgalmasnak karakternek.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes napon vagyunk túl A Nagy Ő-ben, és azt is megtudhattuk, mit gondolt a kieséséről Adél, aki Ferrarival és esküvői ruhában állt Jákob Zoltán elé. Végül ez is kevésnek bizonyult, mialatt a magyar milliárdos elárulta, milyen nőt keres.

Forrtak az indulatok a kastélyban, Edina és Bettina nagyon csúnyán összekapott egymással. Voltak, akik attól tartottak, hogy összeverekednek, de szerencsére erre nem került sor, viszont minden tőlük volt hangos. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Natit sem kell félteni, a 20 éves egyetemista minden eddiginél keményebben foglalkozott Vivienről és Mónikáról egy házi szépségverseny kapcsán. Virág viszont bejutott a döntősök közé, és megosztotta a gondolatait Bernadettről.

Bernadett sem szívleli igazán Virágot, szóval ez kölcsönös, és általában az interjúk alatt mindenki még őszintébb, még nyersebb. Virág azt mondta, szerinte Bernadett egy unalmas öreglány és csak passzióból teszi rá a jeleket.

„Bernadett szerintem egy unalmas öreglány, és csak passzióból teszi rám a szavazatait, mert én fiatal vagyok, nagyszerű, van bennem spiritusz, élet, sziporka, ami benne nincs. Ne erőlködjön, mert kijön az aranyere.”