Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Óriási ordibálás, csapkodás és káromkodás a Nagy Ő-ben (videó)

A Nagy Ő történetének legnagyobb balhéján vagyunk túl, amire senki nem számított, de megtörtént.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már utaltunk rá, hogy lesz egy igen komoly balhé A Nagy Ő-ben, és Edina finoman szólva sem fogja vissza magát. Nemrég még nyugodtan randizott Jákob Zoltánnal, akivel megtalálta a közös hangot.

Sőt, még a volánt is átadta neki, de ha mindez nem lenne elég, egyedül is vezethette a Ferrarit. Ez nagy szó, hiszen egy méregdrága autóról beszélünk, ami Zoltán kedvence, de megbízott a lányban. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Nyilván kár esetén könnyedén rendezni tudta volna a számlát a milliárdos, de erre nem került sor. Egy nagy botrányra viszont igen, amikor számon kérték Edinát, és összességében jogosan, aki erre nagyon durván felkapta a vizet.

Óriási botrány lett Edina és Bettina között

Megtudta ugyanis, hogy Edina Varga Irénhez hasonlította Bettinát, illetve „par*szt Celine Dionnak” nevezte. Nagyot csalódott Edinában, amit szemtől szembe közölt vele, és ez igencsak kiverte nála a biztosítékot.

Az egész kastély tőlük volt hangos, többen nem voltak erre kíváncsiak, kellemetlen, néhol kínos volt a helyzet. Edina azt mondta, Bettina személyeskedése undorító volt, de ezt csak az interjúszobában közölte.

Emőkét nem lepte meg Edina viselkedése, szerinte mindig hangosan akar középpontba kerülni, ami nem fog tetszeni Zoltánnak. Vanda véleménye szerint ez Edina igazi énje, a többi színjáték a részéről. Bettina undorítónak nevezte Edina stílusát, aki csak mondta a magáét.