Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,13 Ft
Euró
385,55 Ft
Font
448,54 Ft
Bitcoin
61,720 $

Tartályos kamion és autó ütközött az M1-esen, a leállósávban halad a forgalom

A baleset az M1-esen, Nagyszentjánosnál történt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint összeütközött egy tartályos kamion és egy személyautó az M1-es autópálya 105-ös kilométerszelvényénél, Nagyszentjánosnál, Hegyeshalom irányába.

A baleset következtében az autó felborult. A győri hivatásos tűzoltók kerekeire állítják, majd áramtalanítják a személyautót. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Az érintett útszakaszon a leállósávban halad a forgalom.

Eközben az Útinform arról tájékoztatott, hogy az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr előtt felborult egy személyautó, a 105-ös km-nél csak a leállósáv járható.

Több km-es torlódás alakult ki, aki teheti, az a 85-ös jelű csomópontban letérve a Nagyigmánd – Bőny útvonalon kerülhet.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.