Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

A Ferrarival érkezett Adél nem érti, miért nem kapott rózsát Jákob Zoltántól

Adél sem érti, miért nem kapott végül rózsát Jákob Zoltántól, aki úgy döntött, mennie kell, akárcsak Zsuzsának

...svg content...Fotó: Tv2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán két nőt küldött el legutóbb, már nincsenek versenyben, szemben Edinával, aki még a Ferrariját is vezethette. Egyelőre több favorit van, de ez még sokat változhat a következő napokban, lehetnek fordulatok.

Zsuzsa elmondta, csalódott a kiesése miatt, mert bízott benne, hogy kap még egy lehetőséget. Adél nem tartja fairnek a búcsúját, már csak amiatt sem, mert szerinte vannak olyan lányok a mezőnyben, akik nem Zoli miatt érkeztek. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Zsuzsa sem érti, Vivien hogyan maradhatott játékban, viszont vele sem volt vitája, remekül kijött a lányokkal. „Nagyon jól éreztük magunkat.” Akivel nem találta a közös hangot, az Natali, és ez elsősorban a korkülönbségre vezethető vissza. „Én már régen jártam a világot, amikor őt még pelenkázták.”

Arra a kérdésre is válaszolt, ki érdemelné meg a legjobban a győzelmet, az utolsó rózsát. Enikőt nevezte meg, benne látja azt a lányt, aki illene Zoltánhoz, de addig még igencsak hosszú az út.

Adélt Zsuzsi kiesése is meglepte, mert esélyesnek tartotta, akárcsak saját magát. „Egy fantasztikus ember Zsuzsi, egyszerűen nem jutok szóhoz.” – fogalmazott Adél, aki Ferrarival és esküvői ruhában érkezett meg a műsorba, addig Zsuzsa őszinte boldogságot kívánt Zoltánnak.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.