Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

A Nagy Ő Nati üzenete a lányoknak: ki lesznek iktatva

A 20 éves egyetemista továbbra is tele van önbizalommal, és nem válogat a jelzők között, erősen megosztó a személyisége.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán kezdhet aggódni, mert egyre több lány csavarja el a fejét, viszont a végén csak egy nő maradhat, aki meghódítja a szívét. Legutóbb két versenyzőtől vált meg, akik csalódottan távoztak, nem erre számítottak.

A Nagy Ő-ben mindig vannak fordulatok, Zimány Linda vendégszereplése is óriási meglepetés volt. A lányok közül sokan megrémülhettek, mert ha Linda is harcba szállna, sokaknak valószínűleg esélyük sem lenne. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A gyönyörű és rendkívül intelligens, humoros üzletasszony segíteni ment a kastélyba egy szépségverseny miatt. A lányok örültek, hogy két profitól kaptak segítséget, miközben mindenki egyenként állt ki, hogy elmondják, miért ők a helyes választás Zoltán számára.

A mindössze 20 esztendős Nati szokásához híven több mint magabiztos, nem lát maga előtt igazi riválist. Mindenkiről megvan a véleménye, és már Virágot is kedveli, aki mellett általában jó kedve van az embernek.

„Én azt látom, hogy a lányok nagyon magabiztosak, de hogy mire, nem mindenkinél értem… Igazából annyit tudok üzenni, számítsanak arra, hogy ki lesznek iktatva.” – fogalmazott erősen a 20 éves Nati.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.