Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Két embert lelőttek Brüsszel központjában, svéd futballmezt viseltek

Hétfő este két embert is lelőttek Brüsszel központjában, akik a hírek szerint svéd futballmezt viseltek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jasmin Mazarine
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az esti órákban történt a támadás, és úgy tudni, mindkét áldozat svéd futballmezt viselt, közvetlen a Belgium elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt. A Sky News azt írja, a lövöldözés a Sainctelette Plein közelében történt, a városközponttól északra.

Az antwerpeni Het Laatste arról is beszámolt, hogy a helyszín mindössze 5 kilométerre van a Baudouin Király Stadiontól, ahol a mérkőzést rendezik. Egyelőre nem tudni, ki vagy kik a gyanúsítottak a gyilkosságokban.

Röviddel azután, hogy a rendőrség kiért a helyszínre, lezárták a környéket. A gyilkosságról készült videón állítólag egy fluoreszkáló narancssárga kabátot és fehér sisakot viselő fegyveres látható, miközben egy férfit üldöz egy épületbe.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.