Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,93 Ft
Euró
396,41 Ft
Font
468,56 Ft
Bitcoin
66,073 $

Két nőt hazaküldött Jákob Zoltán A Nagy Ő-ben, ők azok (videó)

Kiderült, ki az a két nő, akik számára véget ért A Nagy Ő, nem folytathatják tovább a versengést Jákob Zoltánért.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán számára most kezd élesedni a helyzet, mert egyre kevesebb rózsa áll a rendelkezésére. Rubint Réka barátnője viszont még versenyben van, akit igazi úrinőnek nevezett a magyar milliárdos üzletember.

Sőt, az egyik lánynak humorosan munkát is ajánlott, illetve megtudhattuk, Zoltán megharagudott DiCaprióra, miután lecsapta kezéről Rihannát a nagy koncert után. A lányok élvezettel hallgatták a sztorikat, míg a mezőny legfiatalabb tagja, a 20 éves Nati elárulta, az idősebb pasik jönnek be neki. Soron kívül Nagyon fontos üzenetet kapott Izrael a magyar kormánytól

Az első kieső viszont nem volt túl jó véleménnyel Zoltánról, egyértelműen csalódott. Szerinte A Nagy Ő-nek a feltörekvő és hangos lányok jönnek be, így arra számít, hogy egy ilyen karakterű nő nyeri majd meg a játékot.

Az első rózsaceremónia is nagyon izgalmasra sikeredett, sokan valóban tartottak attól, hogy máris távozniuk kell. Itt még könnyebb volt döntenie Zoltánnak, és a végén három lányra csak egyetlen egy rózsa maradt.

Adél, Vivien és Zsuzsanna volt az a három nő, akik közül ketten hazamentek az este folyamán. Nem meglepő módon Vivien kapta az utolsó rózsát, aki korábban mély vallomást tett arról, hogy a beköltözés előtt megismerkedett valakivel, és őrlődik emiatt.