Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Ezer norvég fiatalnak segített Erling Haaland

A 23 éves játékos nagylelkű felajánlást tett.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Haaland napokban tett nyilatkozataiból ugyan az jött le, hogy a norvégok gólzsákja kissé megelégelte a felhajtást maga körül, ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy ahol lehet, szívesen segít.

Mint azt a Cityxtra megírta, a Manchester City és Norvégia csatára több mint ezer norvég fiatalnak adományozott ajándékcsomagokat, melyekben mezek, sporttáskák, valamint kulacsok is voltak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A 12 év alatti ifjú focistáknak kialakított ajándékdobozokat már meg is kapták az érintettek, a helyi beszámolók szerint Haaland mintegy 110 ezer font értékben adományozott a gyerekeknek.

A 23 éves támadó ugyan Angliában született, szülei norvégok, akik 2004-ben visszaköltöztek szülőföldjükre. Haaland egész kicsiként megismerkedett a sporttal, kezdetben azonban nem csak a foci érdekelte.

Próbálkozott kézilabdával és atlétikával is, 2006-ban, mindössze ötévesen világrekordot állított fel távolugrásban. Saját korosztályában 163 centit ugrott helyből, ezt a mai napig nem sikerült megdönteni.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.