Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Tóth Gabi Stifler mamáját látta maga előtt a színpadon (videó)

Tóth Gabi is remekül szórakozott a Sztárban Sztár leszek! második élő adásának alatt, többek között akkor is, amikor Tasi Dávid lépett színpadra.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb fergeteges estén vagyunk túl, mindenki jól érezte magát, viszont a műsor végén ki kellett esnie az egyik versenyzőnek. Ez mindig fájdalmas, viszont a búcsúzott énekes igen jól viselte ezt.

Korábban nagy esélyesnek tartották, ehhez képest igen hamar kiesett. Hamarosan ismét búcsúznia kell valakinek, de még mielőtt a harmadik élő adásra koncentrálnánk a Sztárban Sztár leszek!-ben, tekintsünk vissza a produkciókra. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Majka őrületesen nyitotta meg az élő adást, az egész közönség tombolt. A rapper megadta a módját, hogy megünnepeljék a szerbek elleni győzelmet, ami megint csak történelmi volt, ráadásul hazai pályán.

Tóth Gabinak volt egy nagyon szomorú pillanata is, így a lehető legjobbkor tartottak szünetet. Később szerencsére visszatért a jó kedve, és nagyon jól szórakozott Tasi Dávid produkcióján, aki Zoltán Erika bőrébe bújt.

Gabi viccesen megjegyezte, Dávidot látva a színpadon, sokkal inkább Stifler mamája jutott eszébe az Amerika pitéből. Dávid végül versenyben maradhatott, nem érezhette magát különösebb veszélyben.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.