Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Drámai döntés, meglepő név búcsúzott a Sztárban Sztár leszek!-ből

A kiesett versenyző azt mondta, valószínűleg nem ebbe a műsorba való, de mindent megtett, ami csak lehetséges volt.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb nagyon intenzív hétvégén vagyunk túl, ugyanis a Dancing with the Stars és a Sztárban Sztár leszek! is élő műsorral jelentkezett. A táncos műsorban is volt egy kieső, Simon Kornél, aki finoman szóval sem tudott elégedett lenni a zsűri értékelésével.

Ennek hangot is adott, viszont a végén a nézők döntöttek, akik nem adtak újabb lehetőséget a színésznek. Ezzel szemben Krausz Gábor már most nagy kedvenc Mikes Annával, és elsőként jutottak be a következő körbe. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Egy nappal később a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának második élő show-ját láthattuk. Tóth Gabit annyira meghatotta az egyik produkció, hogy elsírta magát, és elárulta, sokszor érezte magát nagyon egyedül.

Eszébe jutottak a közelmúltban ért támadások, de továbbra is kitart. Nem sok híja volt annak, hogy elveszítse az egyik versenyzőjét, végül megkönnyebbült, viszont így is egy esélyesnek tartott versenyző köszönt el a műsortól.

Ahogyan a színész fogalmazott, valószínűleg nem ide való, de megpróbálta. Mosollyal az arcán beszélt az élményekről, egyáltalán nem volt dühös. Kozsóként esett ki, amivel a mestereket, illetve a szavazókat sem győzte meg.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.