Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,64 Ft
Euró
395,10 Ft
Font
467,68 Ft
Bitcoin
61,953 $

Zámbó Krisztián visszatért a Nyerő Párosba (videó)

Egyre több korábbi versenyző tér vissza a Nyerő Párosba, viszont nem sokáig maradnak a többiekkel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már bőven rendeztek annyi évadot a Nyerő Párosban, hogy szervezhetnének egy olyan szezont is, amiben a korábbi nagy nevek mérik össze egymás erejét. Sokan azonban már nincsenek együtt az akkori párjaikkal, így még érdekesebb lenne a helyzet.

Mivel sok hírességünk van, mindig lesz miből meríteni, és a jelenlegi mezőny is erős. Curtis például rövid időn belül már másodszorra úszta meg a kiesést a kedvesével, ám legutóbb drámai körülmények között maradhattak bent. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Közben Vastag Csaba felesége kezd nagyon sok lenni egyes versenytársainak, és a nézők részéről is temérdek kritikát kap. Most szembesülhet ezzel, hiszen csak nemrég kezdték el vetíteni a nyáron felvett epizódokat.

Korábbi versenyzők is visszatérnek a villába, mint azt láthattuk Frohner Fecó esetében is. Nagyon szerette a játékot a saját évadában, ami után szétment a barátnőjével, már jó ideje nincsenek együtt.

Ezúttal Zámbó Krisztián tér vissza, hogy privát koncertet adjon Curtisnek és szerelmének. Remek hangulatot generált, majd a rapper úgy döntött, behívja a szobába a többieket, és együtt buliztak tovább.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.