Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
367,39 Ft
Euró
394,97 Ft
Font
468,31 Ft
Bitcoin
67,360 $

Közel 240 ezer Explorert hívott vissza a Ford

Ha ezt most nem lépték volna meg, az érintett Explorerek könnyedén elgurulhattak volna a parkolókból.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ryan
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint a Ford több mint 128 ezer Explorert hívott vissza az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy az egyik hátsó tengelycsavar meghibásodhat, ami a hajtás rovására mehet, de lehetővé teheti azt is, hogy a leparkolt járművek elguruljanak a helyükről.

A visszahívásra azt követően került sor, hogy az amerikai biztonsági felügyelők vizsgálatot indítottak a probléma kapcsán, miután két panasz is beérkezett hozzájuk arra vonatkozóan, hogy a javítások eredménytelenek voltak két korábbi visszahívás során. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

A Ford közlése szerint az érintett Explorerek a 2020 és 2022 között megjelent modellek. A National Highway Traffic Safety Administration pénteken közzé is tett a honlapján egy csokornyi dokumentumot, melyekben azt írják, a szóban forgó csavar könnyedén eltörhet, ami jelentősen növeli a balesetveszélyt.

Az érintett tulajdonosokat november 6-tól kezdődően levélben fogják értesíteni; a Ford pedig a dokumentumokban arról számolt be, hogy összesen 396 csavar meghibásodásáról van tudomása, melyeknek kevesebb mint 5 százaléka okozott valós teljesítménycsökkenést, s hagyta, hogy az autók elguruljanak parkolás után.

Deutsch Tamás szerint Magyar Péter kizárólag a bántalmazás hangnemében tud megszólalni

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy Magyar Péter kizárólag a gyűlölet és a bántalmazás hangnemében tud megszólalni.

Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát a Szent Márk téren

Nem messze a kormányépülettől gyújtotta fel magát a férfi, aki nem sokkal később életét vesztette, nem tudták megmenteni.

Idén már 39 rab lett öngyilkos az olasz börtönökben

idén eddig összesen már 39 öngyilkosságnál tartanak az olasz börtönök, legutóbb egy 56 éves férfi akasztotta fel magát.