Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,232 $

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott a BMW, a sofőr nem volt bekötve (fotók)

Súlyos baleset történt csütörtök éjszaka Budapesten.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy rutintalan sofőr BMW-jével csütörtök éjjel a megállóban várakozó 4-es villamosba csapódott a Petőfi híd budai hídfőjénél.

A BudapestKörnyéke információi szerint a rutintalan sofőr a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott, s így érte utol az előtte lassabban haladó Suzuki Swiftet. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A fiatal és tapasztalatlan sofőr pedig későn és rosszul is reagált a helyzetre, így végül az előtte haladó autóba csapódott, az ütközéstől pedig elrántotta a kormányt, melynek eredményeképpen egyenesen a megállóban várakozó 4-6-os villamos hátuljának csapódott.

A Tények által a helyszínen készített fotókon is látszik, hogy a BMW teljesen összeroncsolódott a baleset következtében, s az is kiderült, hogy a fiatal sofőr nem is volt bekötve, az ütközés pedig olyan erejű volt, hogy a műszerfal alá szorult.

Végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani, súlyos láb- és medencesérüléseket szenvedett. Úgy tudni, a villamoson utazók közül senki sem sérült meg, ugyanakkor a Suzuki sofőrje sokkot kapott, így őt is kórházba szállították.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.