Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Elképesztő fényűzésben él Jákob Zoltán, megmutatta a budapesti lakását (videó)

Jákob Zoltán minden fontos és apró részletet megmutatott A Nagy Ő-ben az egyik versenyzőnek, aki ezzel különleges lehetőséget kapott.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán szép lassan belejön A Nagy Ő-be, ami nem egyszerű, mert egyre több lánytól kell megválnia. Az első választása is komoly meglepetést okozott, és a lány nem is értett egyet Zoltánnal, megvolt róla a véleménye.

Nem sokkal később már rózsaceremóniát tartottak, és hamarosan megtudhatjuk, ki az a két lány, akik már nem kaphatnak esélyt. Voltak meglepetések a ceremónia alatt, és néhány versenyző igencsak furcsán nézett. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Még mielőtt ez megtörtént volna, Zoltán adott egy több mint különleges randilehetőséget az egyik lánynak. Erikát látta vendégül, aki azelőtt csak fotókon, videókon láthatta a magyar milliárdos üzletember fényűző budapesti lakását.

A belváros közepén él Zoltán, nagyon szeret ott lenni, és egészen különleges berendezésekkel ruházta fel a lakását. Egyszerre nagyon modern, otthonos és izgalmas, visszaadja az üzletember karakterét.

Még a hálószobáját is megmutatta, és természetesen készült is pár finomsággal. A pezsgő sem maradhatott ki, majd eljött a búcsú ideje, de Zoltán most érezte magát a legjobban, izzott a levegő közöttük.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.