Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,301 $

Kitört a botrány az Ázsia Expresszben, Alekosz súlyos kritikákat mondott

Kisebb botrány tört ki az Ázsia Expresszben, és úgy tűnik, Alekoszék nem számíthatnak semmilyen segítségre.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz nem vívta ki a riválisok bizalmát, Völgyi Zsuzsi például „igazi parasztnak” nevezte őt, és sokaknak az sem volt szimpatikus, amikor a barátnőjét dolgoztatta maga helyett a tűző napon egy mexikói mezőn.

Egy biztos, Alekosz körül intenzíven zajlik az élet, és már necces helyzetük is volt az egyik éjszaka. Emiatt le kellett állítani a forgatásokat, és ez is csak azt bizonyította, hogy Mexikónak valóban vannak veszélyes körzetei. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Később, amikor mindenki egy szálláson volt, Ördög Nóri is érezte, nem túl jó a hangulat. Alekosz kezdett el beszélni az újabb hátráltatást követően, és szerintük nem érdemlik meg azt, hogy ilyen helyzetbe hozzák őket.

Réka nagyon nehezen viselte ezt a terhet, több helyen megsérült amiatt, hogy Hegyes Berciék táskáit is cipelniük kellett. Alekosz még csak meg sem nevezte Bericéket, csak szerelmespárnak hívta őket.

Sőt, Alekosz azt mondta, miután nem indokolták meg a döntésüket, ez egy nagyon gyáva, átgondolatlan, már-már buta, primitív, minden szakmaiságot nélkülöző döntés volt a részükről. Többen döbbentek hallgatták az eseményeket, és érezni lehetett, hogy ebből botrány lesz.

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.