Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,65 Ft
Euró
386,61 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
65,315 $

Azahriah őszintén vallott a középiskolában átélt nehézségekről

Elmondása szerint mai napig álmodik az osztályfőnökével, aki hatalmas lelki törést okozott benne.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hazánk egyik legnépszerűbb énekese, a 21 éves Azahriah az első férfi, aki a magyar Marie Claire címlapjára került. Azt már a korábbi interjúiban elárulta, hogy nem szerezte meg az érettségi bizonyítványát, ám arról nemrégiben mesélt először, hogy az iskolás éveiben milyen nehézségekkel kellett szembenéznie.

Elmondása szerint mai napig álmodik az osztályfőnökével, aki hatalmas lelki törést okozott benne: ok nélkül ellenszenvesen viselkedett vele, visszaélt a bizalmával, sőt, a kilencedik osztályt követően elüldözte az iskolából. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Azért hagyhatott olyan mély nyomot bennem ez az eset, mert a jegyeim és a magatartásom alapján nem volt oka arra, hogy csesztessen, egyszerűen valami ellenérzés vezethette” – fogalmazott az énekes a Marie Claire magazinnak adott interjújában, amiből a femina.hu szemlézett.

Majd azzal folytatta: „Biztatta az osztálytársaimat, hogy ne barátkozzanak velem, félrehívott szünetekben, sőt, a legcsúnyább az volt, hogy felépítette a bizalmam, beszéltem neki az otthoni problémákról, majd ellenem fordította a kitárulkozásom”.

Azahriah hozzátette, tanára még az igazgatóval is megosztotta a privát beszélgetésüket, „aki a rossz családi helyzetemre hivatkozva azt mondta, ha szeptemberben visszajövök tizedikesként, kitalál valamit, hogy kirúghasson”.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.