Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,45 Ft
Euró
400,94 Ft
Font
479,18 Ft
Bitcoin
63,574 $

Betondarabokat rakott a sínekre, a lakosság segítségét kérik a tettes felkutatásához

Az érkező motorvonat nekiütközött a betondarabnak.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Életveszélyes „szórakozást” választott magának egy ismeretlen tettes még szeptember 20-án a Bátonyterenye-Kisterenye és Nagybátony közötti vasúti szakasznál, ahol mindkét sínpárra betondarabokat pakolt az elkövető.

A vasúti közlekedést és a vonaton közlekedők biztonságát veszélyeztető bűncselekmény miatt Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított – írja a police.hu. Soron kívül Kövér László szerint Gyurcsány Ferenc magának épített fel „gyűlöletből ácsolt pódiumot”

A betondaraboknak a pályaszakaszon érkező motorvonat nekiütközött, a mozdonyban anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A hatóság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt nyomoz.

Arra kérik a lakosságot, aki bármilyen információval rendelkezik az elkövetőről, jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Salgótarjáni Alosztályán.

Mindezt megtehetik személyesen Salgótarjánban a Kossuth út 5. szám alatt, vagy telefonon a 06-32-411-255 hívószám 33-50-es mellékén, továbbá várják a bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon is.

Nem mindennapi alakuló ülés Óbudán: a polgármester a fogdából tette le az esküt

Mindeközben a A Börtön Ablakában című szám szólt a háttérben.