Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Forró öleléseket váltott Jákob Zoltán az egyik lánnyal

A Nagy Ő-ben van egy nő, aki különösen érdekes Jákob Zoltán számára, és ebből még szerelem is lehet.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Valljuk be őszintén, több lánynak esélye sem lehet Jákob Zoltánnál, legalábbis nehéz elképzelni őket együtt. Ugyan Virág is ezen lányok közé tartozik, mégis kapott egy rózsát az egyik privát randin.

A lányok többsége sem értette, miért volt erre szükség, de tiszteletben tartották Zoltán döntését. Ez csak egy fordulat a sok közül, és arra sem számíthattunk, hogy elsőként Zoé fog távozni a versenyből. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Vannak nagyon szimpatikus hölgyek is, akik kicsit sem játsszák meg magukat, és ezt Zoltán is látja. A legutóbbi randin Bettina is lehetőséget kapott, egy hajó kabinjában beszélgetett a milliárdos üzletemberrel.

Zoltánt lenyűgözte Bettina családcentrikussága, szerinte ebben toronymagasan veri a többi lányt. Számára is fontos a család, és pontosan ilyen életet szeretne magának valakivel, és úgy tűnt, kölcsönös a szimpátia.

Bettina már most azt érzi, hogy ebből szerelem lehet, és forró öleléseket is váltottak egymással. Talán ez volt az eddigi legjobb és legőszintébb beszélgetés, így Bettinának egyelőre igencsak jó esélyei vannak.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.