Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
56,533 $

A Nagy Ő versenyzői nem akartak hinni a szemeiknek Jákob Zoltán döntése után

Egyre több a fordulat A Nagy Ő-ben, sokan egyenesen sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy Virág is visszatérhetett a kastélyba, és még rózsát is kapott Jákob Zoltántól.

...svg content...Fotó: Tv2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nagy Ő-ben minden eddiginél több fordulatot és drámát fogunk látni. Már most érezni, hogy az idei évad egészen más, mint a korábbiak, ami természetesen Jákob Zoltán személyének is köszönhető.

Érdekesen alakulnak az események A Nagy Ő-ben, és Zoltán már túl van az első nehezebb döntésén, mert haza kellett küldenie valakit. Zoe láthatóan nem volt boldog emiatt, és azt mondta, kiábrándult. Soron kívül Alaptörvény-ellenesnek nyilvánították a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzést

Nem sokkal azelőtt két másik lányt szavaztak ki, viszont Virág és Vivien is versenyben maradhatott. Sőt, privát randit kaptak Zoltántól, miközben a többiek abban a tudatban voltak, hogy Virágnak és Viviennek már nincs esélye.

Emiatt is volt érdekes látni a reakciókat, amikor kiderült, valójában a sokak által élesen kritizált Virág ott van a mezőnyben. Nati sem akarta elhinni, amit látott, még el is káromkodta magát, nagyon meglepődött.

„Mindenre számítottam, csak erre nem.” – mondta az egyik lány. Szabályosan fagyos lett a légkör, a többség nem tudta, mit mondjon, míg Virág igencsak élvezte a helyzetet, és ez csak a kezdet, lesznek még meglepetések.

Hollandok is csatlakoznak az Orbán Viktorék által létrehozott európai pártcsaládhoz

A Patrióták Európáért pártszövetség szempontjából meglehetősen jól alakult a pénteki nap.