Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

A Nagy Ő Ferrarival érkezett szereplője nem árulta el a korát

A lányok szinte már könyörögtek Adélnek, árulja el a korát, aki ezt nem akarta megtenni, hiába kérték szépen tőle.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Nagy Ő eseményei máris több fordulatot vettek, és ki tudja, mit hoznak a következő napok. Noha két lánynak rögtön el kellett hagynia a kastélyt, egy fordulat végén mégsem estek ki a versenyből.

Olyannyira nem, hogy Jákob Zoltánnal randizhattak, aki igencsak meglepetődött. Nem számított arra, hogy a távolléte nélkül távozhat bárki is, és a lányok hiába örültek, amivel később fognak szembesülni. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Zoltánnak volt egy érdekes privát beszélgetése is az egyik versenyzővel, aki közölte, a forgatások előtt megismerkedett valakivel, és nem tudja, mit tegyen. A milliárdos viszont jelezte, sántít neki a sztori.

A lányok közben egymást próbálták megismerni, Adél például esküvői ruhában toppant be egy Ferrarival. Sokan kíváncsiak a korára, de azt nem volt hajlandó elárulni, még a tippelgetések ellenére sem.

Azt mondta, 99 óta 23 éves, vagyis annyinak érzi magát odabent, így nem nehéz kiszámolni a korát. Mindeközben voltak olyan vélemények is, hogy riasztó volt esküvői ruhában látni őt, mert az nem illik bele a környezetbe.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.