Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,733 $

Alekosz a barátnőjére bízta a kemény fizikai munkát, mert féltette az izmait

Alekosz ismét hozott egy olyan döntést, amivel sokaknak nem lesz szimpatikus, de meg is magyarázta, miért határozott így.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosznak óriási szerencséje van, hogy Réka utazott el vele az Ázsia Expresszre, aki csendes, erős és igencsak béketűrő. Ezt már nem egyszer bizonyította ebben a pár napban, addig Alekosz rendesen kihúzta a gyufát.

Völgyesi Zsusi igazi parasztnak nevezte Alekoszt, és ráérzett, amikor azt mondta, hogy a kemény fizikai munkát Rékára bízta. Ami tagadhatatlan, sokak számára szórakoztató személyiség a ValóVilág korábbi győztese. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Ismét nagyot alakított, miközben az egyik mexikói családnak folyamatosan magyarul magyarázott. Nem sokkal később ismét útra kellett kelnie a duónak, és nem éppen hideg körülmények között tehették ezt meg.

Nagy volt a forróság, emiatt is lett volna hatékonyabb, ha valóban Alekosz látja el a fizikai munkát. Nem így lett, mert azt mondta, testépítőként ez a fajta munka roncsolná, deformálná az izmait, és azt nem akarja.

Ezek után Réka fogott lapátot, és nekikezdett a munkának a nagy hőségben. „Ez a gyakorlat esztétikailag kárt tesz az én izomzatomban. Úgyhogy végezzünk mihamarább, mert én innen már menni akarok.”

Joe Biden elismerte a vereséget Donald Trump ellen a televíziós vitán

Annak ellenére, hogy Joe Biden leszerepelt az első televíziós vitán Donald Trump ellen, nem hajlandó lemondani.