Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Már az első este Jákob Zoltán ölébe ült egy nő A Nagy Ő-ben

Jákob Zoltánnak ez kissé sok volt, ami érthető, hiszen úriemberként ismerkedik, és ez a tempó kissé gyors.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nem fog unatkozni A Nagy Ő-ben, és számára is lesznek megható, nehéz pillanatok. Zoli ugyan mindig magát adja, a kamerák előtt is, vannak olyan oldalai, amiket eddig nem láthattak a nézők, a követők.

Ez a műsor emiatt is olyan érdekes, hiszen az adott híresség megmutathatja a másik oldalát. Zoltán szereti a romantikát, szeretne újra szerelmes lenni, és vágyik arra, hogy ismét édesapává váljon. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Volt egy botrány is az első napon, két nő kissé túlzásba vitte a dolgot, miközben Zoltánt majdnem szétszedték a csajok. Még mindig nagyon az elején járunk, és megtudhattuk, Rubint Réka barátnője is ott van a versenyzők között.

Egyesek visszafogottak, mások nagyon rámenősnek tűnnek. Ez nem mindenkinek jön be, és Zoltán sincs oda a nagyobb tempóért, ami érthető, viszont a műsorban ő is ki fog lépni a komfortzónájából.

Az egyik lány olyannyira odavolt, hogy külön beszélgetésre cipelte Zoltánt, amiért igencsak megharcolt. A következő pillanatban már az ölében ült, amivel nem kicsit lepte meg, és kellemetlenül érezte magát emiatt. „Volt egy kis kényelmetlen szituáció, de nem volt vele problémám.”

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.